Nederlands Engels Duits 

302 Found

Found

The document has moved here.

Info

Bookmark deze site

Stel deze site als homepage in

 

TITAN / Heros 


 

 
 

Titan
Ras: Grijze roodstaart (Timmy) papagaai
Geboren: 11 januari 1995

 

 

Roepnaam: Titan, Koosnaam: Titanus of kereltje

Als vogeltje van 14 weken kwam hij bij mij wonen. Elke dag had ik hem wel even los en dan liep hij over tafel of over het aanrecht. Het leukste vond hij als ik mijn haar ging wassen bij het aanrecht, want dan moest hij altijd helpen. Meestal van de wal in de sloot, want hij moest en zou dan met de fles shampoo klieren. Tijdens het eten kun je hem er ook niet bij hebben, want hij pikt zo je eten van het bord. Nu staat hij in de kamer in een grote binnenhuisvoliere en mag regelmatig los in de kamer, maar dan mogen er niet meer dan 4 katten in de kamer zijn, anders heb ik de boel niet onder controle, want Titan is een stuntel in zijn landingen en de katten worden dan erg nieuwsgierig en gaan om hem heen zitten. Hij is altijd een bijdehandte kerel, maar dan is hij opeens een held op sokken en moet ik hem zogenaamd komen redden. Hij maakt dan heel lieve geluidjes en ik krijg kusjes van hem. (slijmen is hij ook goed in).

Hij kent bijna alle katten bij naam en ook de teckel. (Doet het blaffen na, net echt) Eens in de zoveel tijd vraagt hij naar de overleden dieren die hij gekend heeft en noemt ze allemaal op, en dan zeg ik dat die allemaal ''slaapje" aan het doen zijn en hij antwoord dan met " zo, oke !"

Als hij iedereen heeft opgenoemd is het goed en vraagt hij er voorlopig niet meer naar, maar 1 x per maand werkt hij het hele lijstje weer af.

Hobby: zich overal mee bemoeien, vooral als er visite is en we in de keuken zitten te praten.
Daarnaast zeurt hij de hele dag om appeltjes of nieuwe zaadjes terwijl hij die dan al lang gehad heeft. Hij eet het liefst de hele dag.

Sinds oktober 2008 heeft hij een nieuwe kooi, kijk maar..........
 
 

 

omhoog

 
 
Powered by Blue Site Manager 3.0    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.