Nederlands Engels Duits 

302 Found

Found

The document has moved here.

Info

Bookmark deze site

Stel deze site als homepage in

 

IDDE


Idde
Ras:
Dwerg Dashond (Teckel), 
kleur: rood/bruin
geboren: 18 januari 1992
overleden: 17 juni 2006

 

                                                  

Toen in 2000 een van mijn 2 teckeltjes stierf, wilde de ander niet meer eten van verdriet, wat logisch was na ruim 14 jaar met elkaar geleefd te hebben. Gelukkig woonden er mensen in de buurt die altijd teckels hadden gefokt, maar om gezondheidsredenen dit niet meer konden. Ze hadden nog een reutje van 9 jaar en dat was Idde.

Hij heeft er voor gezorgd dat mijn andere teckeltje weer zin in het leven kreeg en dat is nog een aantal jaren zo gebleven, maar uiteindelijk overleed die aan kanker en bleef Idde over.

Idde was in het begin niet erg zindelijk, omdat hij natuurlijk in een kennel had geleefd, maar binnen een paar weken had hij door wat de bedoeling was en deed het netjes buiten.

In plaats van in een kennel sliep hij nu als een koning elke nacht naast mij met zijn kop op een kussen en het liefst op de rug met de pootjes omhoog, en dan maar snurken. Wat een leven hè !!, maar hij verdiende het dubbel en dwars.

Zijn hobby's: Veel slapen of mij de hele tijd in de gaten houden (dat ik niet wegga). En lekker eten en veel kluifjes krijgen en de lege blikvoerblikjes van de katten uitlikken.
 
Op 17 juni 2006 is hij helaas overleden

 

 
 
 
Powered by Blue Site Manager 3.0    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.