Nederlands Engels Duits 

302 Found

Found

The document has moved here.

Info

Bookmark deze site

Stel deze site als homepage in

 

Titan - HEROS 


 
Heras Manon v. Zeelands Roem             
Standaard langhaar Dashond
Kleur     : Black and Tan
Geboren: 10 September 2007
N.H.S.B. nr:2671154
Moeder: Manon v. Zeelands Roem
Vader    : Rudo v. Zeelands Roem
 
Heros is NEGATIEF getest op alle erfelijke oogaandoeningen!

                            

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Roepnaam: Heros

Op 6 januari 2008 is Heros bij ons komen wonen. Ik was op slag verliefd op hem. Hij heeft heel lieve oogjes. Daar smelt je helemaal voor. Heros is erg lief en erg intelligent. Hij wist al snel wat "sta", "zit" en "volg" was. Binnenkort mag hij mee naar de hondenschool om nog meer te leren.
Zijn hobby's zijn: rennen in de tuin, spelen met balletjes in de tuin en met de poezen spelen. Ook de kattenren wordt door hem onveilig gemaakt. Kattenspeelgoed is leuk om kapot te maken. Maar daar staat een gepaste straf op, n.l. van zijn kluifjesgeld moet hij nieuw speelgoed voor de poezels kopen.
Hij kan ook al een half uurtje tot een uur op het huis passen en blaft dan niet, wat heel knap van hem is. Als ik langer weg zou moeten, gaat hij voorlopig een paar uurtjes in een pension om daar te spelen met andere hondjes, zodat hij niet zo lang alleen hoeft te zijn. Want opsluiten in een bench vindt hij niet leuk, alhoewel hij daar 's nachts boven op de slaapkamer wel in slaapt en dan muisstil is de hele nacht. Maar beneden laat hij zich daar niet in opsluiten, dan wil hij echt loslopen. Als ik even weg moet boodschappen doen, dan gaat hij naar buiten in de kattenren om te kijken waar ik heenga en gaat dan weer naar binnen naar de keuken om even een slaapje te doen. Als ik terug kom, komt hij mij soms echt slaperig tegemoet in de berging. Hij krijgt dan altijd een snoepje, omdat hij zo goed op de poezen en het huis heeft gepast.
Af en toe is hij een echte TECKEL en probeert hij mij uit, kijken hoever hij gaan kan ;-)). Maar, ja, daar is het nu eenmaal een puberende jongen voor. Over het algemeen is hij alleen maar heel lief. Zijn vachtje begint ook al aardig te groeien. Eerst zag hij er nog uit als korthaar, maar daar begint nu langzaam verandering in te komen. Hij wordt denk ik een heel knappe verschijning. De toekomst zal het uitwijzen ;-))
 
September 2011:
Heros is inmiddels uitgegroeid tot een mooie forse Teckel van ruim 10 kilo. Hij heeft zich ontwikkeld als een echte charmeur. Hij is helemaal gek van mensen, die wil hij het liefst het hele gezicht aflebberen.
Ook is hij inmiddels al enkele keren een trotse papa geweest. Hij vererft erg mooie pups, maar natuurlijk doet de moederhond daar ook een deel bij. De pupjes hebben ook allemaal een erg lief karakter.
Heros zelf heeft zich hier thuis ook opgeworpen als verpleger. Als er een kat ziek is dan gaat hij die beschermen en er dicht bij of tegenaan liggen om te voorkomen dat er andere katten in de buurt komen, zodat de zieke zijn of haar rust krijgt.
Hij heeft een gevoelig zieltje, want als er kittens weggaan, dan huilt hij als een wolf. Ook dat zijn allemaal zijn vriendjes en die mogen niet weg. Als het aan Heros ligt, moet alles blijven.
Kortom voor mij is Heros helemaal een topper, heilig, onvervangbaar en de allerliefste Teckel op de hele wereld.

       Kijk voor zijn Stamboom hier

 

Ongeveer 4 maanden

   
    
   

                5 maanden
    
      
Spelen met de bal.......
 
   
         

Lekker rennen!!!!!!
       
       
Onderonsje met Pjotr

 

 
 
Powered by Blue Site Manager 3.0    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.