Nederlands Engels Duits 

302 Found

Found

The document has moved here.

Info

Bookmark deze site

Stel deze site als homepage in

 

DAANTJE


Daantje 
Black and Tan teckel
geboren: 25 februari 1998
overleden: 11 december 2007

          

                             

Aangezien ik nu een jaar teckelloos was en in totaal 31 jaar al teckels heb gehad, was het voor mij toch ontzettend moeilijk om zonder te leven. Na veel wikken en wegen had ik dan toch maar besloten dat er weer een teckelvriendje moest komen. Sinds ik geen hond meer had werd ik zo stijf als een plank en dan kon ik weer fijn lange wandelingen gaan maken, want dat doe je niet gauw in je eentje. Zeven jaar terug had ik ook een black and tan en daar had ik een hele bijzondere band mee, dus had ik besloten dat als er een teckel kwam ik net zo lang zou wachten tot er een black and tan mij nodig had.
En jawel hoor, er werd voor Daan een goed tehuis gezocht!
Daan is niet moeders mooiste, hij is 9 jaartjes oud, dus nog een jeugdige oudere ;-))
Hij heeft om de een of andere reden geen tanden meer in zijn mondje, maar kan brokjes eten als een wolf. Als je hem zijn eten geeft en je draaid je om heeft hij het al zowat op, zo snel.
Volgens de dierenarts heeft hij een heel krachtige hartslag, dus lange wandelingen zijn geen probleem. Hij heeft wat last van traanoogjes, maar daar is een zalfje wel goed voor, en daarnaast heeft hij ook nog een kale staart aan het uiteinde, vanwege het kwispelen tegen het gaas van de kennel waar hij in leefde. Maar ook daar gaan we voor zorgen dat daar weer mooie haartjes gaan groeien.
Daan is een geweldig lief teckeltje en vriendelijk tegen iedereen. Toen hij binnenkwam was het even afwachten hoe hij op katten reageerde , want die kende hij niet. Maar zoals ik al wel vermoed had vanwege zijn karakter ging dat direkt heel goed en werd hij zelfs door een aantal katten begroet met een aantal kopjes. Alleen de eerste nacht heeft hij wat in huis gedaan, maar daarna niet meer en dat is heel knap als je je leven lang in een kennel geleefd hebt. Hij slaapt trouw tegen mij aan op bed 's nachts en hij voelt zich volgens mij al de koning in frankrijk ;-)) Van heimwee is helemaal niets te merken, maar dat vind ik niet verwonderlijk, omdat hij nu alle aandacht krijgt en permanent in huis woont. Ik hoop dat ik nog een aantal jaren samen met hem mag delen, want hij verdient nog een heel lang leven!

Dat lange leven heeft hij helaas niet gekregen............Door een noodlottig ongeval is hij op 11 december 2007 helaas overleden! Hij is onder een auto gekomen. Tijdens een wandeling zijn wij geschept door een onoplettende automobilist. Ik ben over de motorkap van de auto gerold, maar kleine Daantje kwam onder de auto. De dierenarts is er nog bij geweest, maar kon niets meer voor hem betekenen. Hij is, gelukkig voor hem, vrij snel aan zijn uitwendige verwondingen en inwendige bloedingen overleden.


 

When tomorrow starts without me and I'm not there to see,

The sun will rise and find your eyes, al filled with tears for me.

But when tomorrow starts without me, please try to understand:

An angel came and called my name and petted me with her hand.

So when tomorrow starts without me, don't think we're far apart.

For every time you think of me, I am right there, in your hart.

gestuurd door Helga Bruggink


gemaakt door Alyssa Burn
(leukedierendingen-forum)

gemaakt door Jacqueline v.d. Berg
(leukedierendingen-forum)


   
gemaakt door Charley                                                   gemaakt door Cora Koops
(leukedierendingen-forum)                                            (dierenherinnering.nl)

                       


Gezellig met Finn in een mandje, wel een beetje behelpen!!!

 
 
Powered by Blue Site Manager 3.0    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.