Nederlands Engels Duits 

302 Found

Found

The document has moved here.

Info

Bookmark deze site

Stel deze site als homepage in


THJAZI -
Rodskjegg - Jonas - Tambo


 


Narviks Limb Bizkit
Roepnaam: Thjazi 
kleur: Blauw/Wit  (NFO a 09)
geboren: 17 mei 2006
getest op Fiv, Felv, GSD-4 en Pk-def
 
Thjazi is beperkt beschikbaar
voor dames uit goede lijnen.    

                        

                                        

Vader: Tigressan's Sonny
Moeder: Snøhetta's Blue Stjerne.

Op donderdag 17 augustus 2006 is Thjazi, zoals ik hem ben gaan noemen, bij ons komen wonen. Hij was als enig kattekind geboren. Vandaar dat hij zich nogal eens als een boerenpummel gedraagt. Daarnaast is hij ook nog een rasechte ADHD-er.  Tjonge wat heeft hij een energie en is ook altijd druk, druk en nog eens druk als hij wakker is. En hij is veel wakker, want hij vindt dat je je tijd niet moet verdoen met slapen. Dat kan wel een keer als je oud bent schijnt hij te denken. Hij is heel goed in het bedenken van steeds andere spelletjes en kattekwaad, zoals het een goede Noor betaamt. Hij doet dit wel op een clownachtige manier en een uitgestreken gezicht. Geen van de andere katten is ooit kwaad op hem, of hij moet het echt te bont maken. Zijn grote hobby is om vooral slapende soortgenoten wakker te laten schrikken. Vooral Bashful is vaak de klos. Die ligt dan lekker op de bank te slapen en dan komt Thjazi de wervelstorm!! Hij neemt dan een grote sprong om vervolgens boven op Bashful te landen, die dan ongeveer van schrik een hartverzakking krijgt! En leuk dat hij dat dan vindt, dan kijkt hij achterom naar mij of ik het wel zie en schijnt te zeggen: Joeeeepieee weer gelukt!!! Zijn ogen glimmen dan als sterren aan de hemel.

De naam Thjazi komt uit de oude Noorse mythologie.
Thjazi was een vorstreus en was erg moedig en sterk. Maar op een gegeven moment is hij toch door de nog sterkere Thor verslagen. Deze heeft toen de ogen van Thjazi als sterren aan de hemel gegooid.
De reden dat ik deze naam koos was, omdat ik vond dat dit precies bij hem paste.
Blauw is de verdunning van zwart en als een zwarte kat een vorstlaagje op de vacht heeft, dan lijkt dat net blauw. Zijn moeder heet Blue Stjerne, wat blauwe ster betekent en omdat Thor zijn ogen aan de hemel heeft gegooid als sterren vond ik dit ook erg toepasselijk.

Thjazi is inmiddels 4 keer papa geworden en heeft fijn met de opvoeding van zijn kinderen geholpen. Sommige van zijn kinderen zijn al vroeg reusjes met behoorlijke gewichten. Bijvoorbeeld een katertje van 13 weken die al tegen de 2500 gr  woog, en met 10 maanden tegen de 7 kilo zat. Er zijn er ook een aantal, die hij zijn karakter heeft mee gegeven: n.l. echte druktemakertjes en waaghalzen die de gekste toeren uithalen. Hopelijk mag Thjazi nog heel veel kinderen krijgen in de loop der jaren.
 
Kijk voor zijn stamboom hier  

 


8 weken

   
    Wat zien ik?? 


14 weken
        

15 weken

              

          
             27 weken 

   Wat een mooie ogen!!

 

 

 

Bijna 9 maanden

 

                 

10 maanden
Ebbe, kitten uit het E-nestje, wordt
door hem schoon gelikt.

 

Mooi kereltje!

 

Bijna 2 jaar alweer!!

Oom Thjazi is gek op kindertjes!!!
Hier ontfermd hij zich over de 3 weken oude Gjøll.

            
                                                                                                                              Meer foto's

 
 
Powered by Blue Site Manager 3.0    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.