Nederlands Engels Duits 

302 Found

Found

The document has moved here.

Info

Bookmark deze site

Stel deze site als homepage in

 

 CATTERY REGELS


  

Pas als de kittens 3 weken oud zijn, mogen er toekomstige slaven (eigenaren) op visite komen om naar de kits te kijken. 

   

 

  

Als u op een bepaalde dag een afspraak heeft gemaakt om te komen, ga dan nooit diezelfde dag ook bij een andere Cattery kijken. Dit in verband met het feit dat elke Cattery zijn eigen bacteriën in huis heeft en u zou deze gemakkelijk over kunnen brengen van de ene naar de andere Cattery via bijvoorbeeld uw kleren of schoenen.

   

Mocht een gemaakte afspraak om te komen kijken niet doorgaan, dan wordt u vriendelijk verzocht  om dit op tijd telefonisch of per email af te melden.

   


Wegens nare ervaringen in het verleden wordt u verzocht een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, om aan te tonen dat u werkelijk bent wie u zegt dat u bent.

   

 

Als u een kitten heeft uitgezocht en u weet zeker dat deze uw huisgenoot gaat worden, wordt er een aanbetaling van €150,00 gevraagd. De kitten wordt dan als verkocht beschouwd en u weet dan zeker dat niemand anders hem/haar kan kopen. 

   
Als de kitten tussen de 13 en 16 weken is, mag het verhuizen naar zijn/haar nieuwe tehuis.
   
 

Indien het een fokdier betreft is het niet de bedoeling het dier, als er niet meer mee gefokt wordt, weg te doen.

   

 

  

Ook al zijn de kittens de 13 weken gepasseerd en zouden ze dus kunnen verhuizen, dan worden ze nooit direkt bij een eerste bezoek van eventuele nieuwe eigenaren/slaven meegegeven. Ik wil graag eerst een kennismakingsgesprek en dan wordt er een afspraak gemaakt, wanneer de kitten gehaald kan worden. 

 
 
Powered by Blue Site Manager 3.0    -   Developed by BlueSine Webapplicaties b.v.